Haltia isännöi EU-komission puheenjohtajaa ja arvovieraita

Haltialla oli kunnian isännöidä Into the Woods -seminaaria (osa komission New European Bauhaus aloitetta), jonka järjestivät EU-komissio, Valtioneuvoston kanslia ja Ympäristöministeriö.

Paikanpäällä olivat EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen, ympäristökomissaari Virginijus Sinkevičius, Sanna Marin, Kaja Kallas ja Ruotsin varapääministeri Ebba Busch sekä 150 kutsuvierasta ja kaikki tapahtuman järjestämiseen osallistuvat henkilöt. Teemana puurakentaminen ja siihen kytkeytyen aikamme ympäristöhaasteet ilmastonmuutos ja luontokato.

Kyseessä ooli isoin, korkeatasoisin ja aivan uudenlainen tapahtuma Haltian historiassa tähän mennessä. Haltia järjesti fasiliteetit tapaamisiin, keynote-osuuteen, kolmeen eri paneelikeskusteluiden trackiin ja varhaiseen verkostoitumisillalliseen/hyvin myöhäiseen lounaaseen. Tilaisuus streamattiin livenä jokaiseen EU-maahan.

Toteutuksessa oli mukana iso määrä eri organisaatiota, muuttujia n+1000 kappaletta, mutta homma pelasi minuutilleen. Avain onnistumiseen oli se, että kaikki mukana olleet tiimiytyivät tosi hyvin, jokainen kohta mietittiin huolella, testattiin ja puhuttiin läpi, porukka luotti toisiinsa ja jokainen tiesi paikkansa.

Kuvat: © Lauri Heikkinen ja Stina Virkamäki, valtioneuvoston kanslia. Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa