Ryhdy Haltian yhteistyöyrittäjäksi

Haltia on avoin kaikille Nuuksion yrityksille! Haluatko Kumppaniksi Haltiaan? Retkipaikka myy kumppaneiden palveluita Nuuksiosta kiinnostuneille yrityksille ja Kumppanit saavat Haltian tiloista ja palveluista kumppanialennuksen.

Olet tervetullut Kumppaniksi, jos täytät seuraavat kriteerit:

VAKUUTUKSET
Kumppanilla on lakisääteisten vakuutusten lisäksi kaikki oman toimintansa riskit kattava vakuutusturva sisältäen vähintään 500.000 euron vastuuvakuutuksen. Kumppanilla on olemassa toiminnalleen oikein laadittu turvallisuusasiakirja.

TILAAJAVASTUU

Kumppanin on täytettävä kaikki tilaajavastuulain kriteerit. Sillä on voimassa kaikki lakisääteiset vakuutukset; sillä ei ole rästissä eläkemaksuja, lakisääteisten vakuutusten maksuja tai veroja; se on
arvonlisäverovelvollisten rekisterissä sekä, jos se maksaa palkkaa työntekijöilleen, työnantajarekisterissä.

YMPÄRISTÖ JA VASTUULLISUUS

Kumppani sitoutuu edistämään vastuullisen matkailun periaatteita ja huomioimaan ympäristön hyvinvointia. Merkkinä tästä tulee olla sertifikaatti, STF-merkki tai muu riittävä todistus toiminnan vastuullisuudesta ja kestävyydestä. Mikäli toiminta tapahtuu kansallispuiston alueella, Kumppanilla on oltava yritysyhteistyösopimus Metsähallituksen kanssa kansallispuiston matkailukäyttöön liittyen.

ARVOT
Kumppanin arvot ja toiminta ovat yhteensopivat Haltian ja Retkipaikan arvojen kanssa.
Jos täytät vaatimukset ja haluat Haltian kumppaniksi, lähetä sähköpostia info@retkipaikka.fi