Pieniä kasveja kasvaa maasta

Avaamme Haltian luontonäyttelyt la 1.5. alkaen hyvin rajoitetulla kävijämäärällä ja olemme siitä lähtien avoinna keskiviikosta sunnuntaihin. Seuraamme Haltian avaamisen osalta tartuntatautilannetta ja rajoituksista annettavia viranomaisten päätöksiä sekä tiedotamme muutoksista.

Alkuun kävijämäärärajoitus näyttelytiloissa on 30 henkilöä/tunti. Näin voimme taata kaikille turvallisen vierailun. Pääsylippuja on saatavilla ennakkoon varattaessa ke-su klo 11-16 (vierailuaika klo 11–17 välillä). Tarjoamme myös mahdollisuuden yksityiselle näyttelyvierailulle oman porukan kesken tiistaisin klo 10-17 ja ke-su klo 10-11.

Varaa liput ja vierailuaika ennakkoon verkkokaupastamme >>
Voit myös tiedustella vapaita vierailuaikoja paikanpäällä Haltian infosta.

Haltian asiakaspalvelu, retkineuvonta, varustevuokraus ja luontomyymälä ovat avoinna ke-su klo 10-17. Ravintola Haltia on avoinna ke-su.

Avoinna olevien tilojen turvallisuus varmistetaan asiakasmäärien rajaamisen, turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen kautta. Ohjeet turvalliseen vierailuun löydät tämän sivun lopusta.

Lataa aivosi luonnossa aukeaa 1.5.!

Uusi näyttelykokonaisuus luonnon hyvinvointivaikutukista, lue lisää >>

Haltian asiakaspalvelu palvelee ma-su klo 10-17:

info(at)haltia.com, puh. 040 163 6200

Seuraa meitä verkossa:

Facebook: facebook.com/haltia.com

Instagram: haltia.com, #haltia

Twitter: HaltiaSuomi

 

Ohjeet turvalliseen vierailuun Haltiassa:

Haluamme tehdä sinun käyntisi Haltiassa mahdollisimman miellyttäväksi ja turvalliseksi. Tässä muutamia ohjeita, joita toivomme kaikkien vierailijoidemme noudattavan muiden asiakkaiden ja työntekijöidemme turvallisuuden takaamiseksi. Tervetuloa turvallisesti Haltiaan!

Edellytämme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa yli 12-vuotiailta. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia kaikissa tilanteissa. Maskeja voi ostaa Haltian infosta.

–  Tule Haltiaan vain jos tunnet itsesi terveeksi, jää kotiin jos olet sairas.

– Desinfioi tai pese kätesi heti sisään tullessa ja myöhemmin tarpeen mukaan.

– Yskit tai aivastat kyynärtaipeeseen.

– Pidä turvaväli.

Olemme lisänneet siivousta ja pintojen desinfiointia sekä käsien desinfiointipisteitä löytyy ympäri taloa. Olemme lisänneet ohjeita kaikkiin tiloihin.

Saatamme joutua rajoittamaan kävijämääriä. Pahoittelemme, mikäli joudut tämän vuoksi odottamaan.

Retkietiketti on tärkeää sekä luonnon että ihmisten oman turvallisuuden takia

Luontokohteissa voi retkeillä normaaleja sääntöjä ja terveysviranomaisten ohjeistuksia noudattaen. Kehotamme välttämään suosituimpia retkeilykohteita ja seuraamaan uutisointia ja suosituksia muista kohteista.

 

Haltia seuraa viranomaisten virallisia ohjeita. Sivu päivitetty 28.4.2021.

Tämä sivu luettavissa myös kielillä: EN

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa