Haltian kaikki palvelut ovat avoinna tiistaista sunnuntaihin. Seuraamme Haltian osalta tartuntatautilannetta ja rajoituksista annettavia viranomaisten päätöksiä sekä tiedotamme muutoksista. Haltiaan on turvallista tulla!

Haltian asiakaspalvelu, retkineuvonta, varustevuokraus ja luontomyymälä sekä luontonäyttelyt ovat avoinna ti-su klo 10-18.
Ravintola Haltia on avoinna ti-su 11-18.

Tarkista poikkeusaikataulut täältä >>

Näyttelytiloihin otamme 30 henkilöä/tunti, jotta voimme taata kaikille turvallisen vierailun. Pääsylippuja voi ostaa paikanpäällä Haltiassa ja niitä on saatavilla myös ennakkoon.

Varaa liput verkkokaupastamme >> 

Avoinna olevien tilojen turvallisuus varmistetaan turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen sekä tarvittaessa asiakasmäärien rajaamisen kautta. Ohjeet turvalliseen vierailuun löydät tämän sivun lopusta.

Lataa aivosi luonnossa nyt Haltiassa!

Uusi näyttelykokonaisuus luonnon hyvinvointivaikutuksista, lue lisää >>

Haltian asiakaspalvelu palvelee ma-su klo 10-18:

info(at)haltia.com, puh. 040 163 6200

Seuraa meitä verkossa:

Facebook: facebook.com/haltia.com

Instagram: haltia.com, #haltia

Twitter: HaltiaSuomi

Ohjeet turvalliseen vierailuun Haltiassa:

Haluamme tehdä sinun käyntisi Haltiassa mahdollisimman miellyttäväksi ja turvalliseksi. Tässä muutamia ohjeita, joita toivomme kaikkien vierailijoidemme noudattavan muiden asiakkaiden ja työntekijöidemme turvallisuuden takaamiseksi. Tervetuloa turvallisesti Haltiaan!

Edellytämme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa yli 12-vuotiailta. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia kaikissa tilanteissa. Maskeja voi ostaa Haltian infosta.

–  Tule Haltiaan vain jos tunnet itsesi terveeksi, jää kotiin jos olet sairas.

– Desinfioi tai pese kätesi heti sisään tullessa ja myöhemmin tarpeen mukaan.

– Yskit tai aivastat kyynärtaipeeseen.

– Pidä turvaväli.

Olemme lisänneet siivousta ja pintojen desinfiointia sekä käsien desinfiointipisteitä löytyy ympäri taloa. Olemme lisänneet ohjeita kaikkiin tiloihin.

Saatamme joutua rajoittamaan kävijämääriä. Pahoittelemme, mikäli joudut tämän vuoksi odottamaan.

Retkietiketti on tärkeää sekä luonnon että ihmisten oman turvallisuuden takia

Luontokohteissa voi retkeillä normaaleja sääntöjä ja terveysviranomaisten ohjeistuksia noudattaen. Kehotamme välttämään suosituimpia retkeilykohteita ja seuraamaan uutisointia ja suosituksia muista kohteista.

Haltia seuraa viranomaisten virallisia ohjeita. Sivu päivitetty 22.6.2021.

Tämä sivu luettavissa myös kielillä: EN