Haltia Lake Lodge on avautunut 1.8.2021 – uusi  luontokeskus Haltian naapurissa

 

Haltia Lake Lodge on Nuuksion upean kansallispuiston sydämessä, Suomen luontokeskus Haltian vieressä kesällä 2021 avattu uusi luontohotelli, jossa voi elää kuin lintu pesässään. Irti hälystä ja turhuuksista, lumoavan vuonomaisen Nuuksion Pitkäjärven läheisyydessä – kuitenkin vain puolen tunnin päässä Helsingin vilinästä. Majoituksen lisäksi hotelli järjestää täydellisiä luontoelämyksiä, jotta vierailu olisi inspiroiva ja virkistävä. Kaikki toiminta rakentuu vakaasti luonnonsuojelun, kestävän kehityksen ja paikallisuuden periaatteille. Muinaissuomalaisessa mytologiassa maan haltia – eli luonto – on elämän suojelushaltija.

Haltia Lake Lodgen huoneet ovat rauhoittavia ’linnunpesiä’. Sisustus on tyylikkään minimalistinen, ja se yhdistelee suomalaista designia ja Kierrätyskeskuksen kanssa yhteistyössä ideoituja kalusteita. Huoneiden luontoteematyylin viimeistelevät Markus Varesvuon upeat lintuaiheiset valokuvataulut, joita voi ihailla myös hotellin käytävillä sekä erä-eleganssia huokuvassa Forest Lounge & Barissa.

”Ekologisuus ja ympäristöarvot ohjaavat kaikkea toimintaamme. Vieraille välitetään tietoa ja ohjeita omien valintojen merkityksestä sekä alueen luonnon erityispiirteistä ja niiden kunnioittamisesta”, linjaa Haltia Lake Lodgen toimitusjohtaja ja osakas Teemu Tuomarla.

”Nyt kun hotelli avataan heinä-elokuun vaihteessa, uskomme että alkuajan asiakkaat ovat pääasiassa suomalaisia matkailijoita, jotka etsivät lähialueilta luontoelämyksiä. Moni varmasti arvostaa sitä, että tänne pääsee kätevästi myös julkisilla kulkuneuvoilla. Syksyn myötä toivomme, että yritysasiakkaat löytävät meidät ja mahtavat puitteemme niin kokouksiin kuin yhteisiin virkistyspäiviin. Toivotamme myös lähialueilla retkeilevät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan ja vaikkapa nauttimaan virkistävän juoman Forest Barissa tai terassillamme” vinkkaa Teemu Tuomarla.

Haltia Lake Lodgen yhteyteen on tulossa myös ns. luksusteltta-alue syksyn 2021 aikana.

 

Varaa luontolomasi Nuuksiossa: www.haltialakelodge.com

 

 

 

Hotellihuoneen sängyllä kupilka ja kiikarit