Haltia Lake Lodge -hotelli luontokeskus Haltian naapurissa

Haltia Lake Lodge on Nuuksion upean kansallispuiston sydämessä, Suomen luontokeskus Haltian vieressä kesällä 2021 avattu uusi luontohotelli, jossa voi elää kuin lintu pesässään. Irti hälystä ja turhuuksista, lumoavan vuonomaisen Nuuksion Pitkäjärven läheisyydessä – kuitenkin vain puolen tunnin päässä Helsingin vilinästä. Majoituksen lisäksi hotelli järjestää täydellisiä luontoelämyksiä, jotta vierailu olisi inspiroiva ja virkistävä. Kaikki toiminta rakentuu vakaasti luonnonsuojelun, kestävän kehityksen ja paikallisuuden periaatteille. Muinaissuomalaisessa mytologiassa maan haltia – eli luonto – on elämän suojelushaltija.

Haltia Lake Lodgen huoneet ovat rauhoittavia ’linnunpesiä’. Sisustus on tyylikkään minimalistinen, ja se yhdistelee suomalaista designia ja Kierrätyskeskuksen kanssa yhteistyössä ideoituja kalusteita. Huoneiden luontoteematyylin viimeistelevät Markus Varesvuon upeat lintuaiheiset valokuvataulut, joita voi ihailla myös hotellin käytävillä sekä erä-eleganssia huokuvassa Forest Lounge & Barissa.

”Ekologisuus ja ympäristöarvot ohjaavat kaikkea toimintaamme. Vieraille välitetään tietoa ja ohjeita omien valintojen merkityksestä sekä alueen luonnon erityispiirteistä ja niiden kunnioittamisesta”, linjaa Haltia Lake Lodgen toimitusjohtaja ja osakas Teemu Tuomarla.

Haltia Lake Lodgen yhteyteen on avattu viisi korkeatasoista Lodge Glamping -telttaa! 

Varaa luontolomasi Nuuksiossa:
www.haltialakelodge.com

 

 

 

Haltia Lake Lodge hotellin logo