Suomen luonnonvalokuvaajat SLV ry: Luontovalokuva pop-up näyttelyt

Valogalleria 22.10.-27.11.2022 ja
Boassu-kabinetti 22.10.2022-8.1.2023.

Vuoden Luontokuvat 2022 -kokonaisuuteen kuuluva Suomen Luonnonvalokuvaajien luontovalokuva pop-up näyttelyt avautuvat la 22.10.2022 vaihtuvien näyttelyiden tiloissa.

Valogalleriassa on esillä Mia Surakan ja Erkko Badermanin yhteisnäyttely teemalla lintuvalokuvia. Valogallerian teokset esillä 27.11. saakka ja ne ovat myynnissä. Tiedustelut suoraan taiteilijalle, katso yhteystiedot alla taiteilijaesittely-kohdasta.

Ravintolan Haltian Boassu-kabinetissa on esillä Ursula Kuulan luontovalokuvia “Kamera kuin kaulakoru” aina tammikuun 2023 alkuun saakka.

Mia Surakka

Mia Surakka on lintukuvaukseen erikoistunut, palkittu luontokuvaaja Tampereelta. Mia kuvaa lintuja useimmiten piilokojuista, joissa hän saattaa odottaa useita tunteja, että jokin tilanne tallentuu kuviin.

Näyttelyssä esillä olevat silkkiuikkukuvat on kuvattu kelluvasta piilokojusta keväällä2022.

Mian luontokuvia löydät Instagramista:
@mia.surakka

Linnut veden yllä

Erkko Badermann

Erkko Badermann on kirkkonummelainen luontokuvaaja, joka on erikoistunut erityisesti lintukuvaukseen. Erkon lintukuvia on palkittu viime vuosina niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Erkon kuikkakuvat on kuvattu Kirkkonummella vuonna 2021.

Erkon luontokuvia löydät Instagramista @erkkob sekä verkkosivuilta
erkko.com

Kuikka vedessä

Ursula Kuula

Espoolainen Ursula Kuula on utelias ja leikkisä kuvaajasielu, joka lähestyy kuvattavaa aihetta ilman liikoja teknisiä hörhellyksiä. 

Ursula on kiinnostunut monenlaista kuvauskohteista, metsä ja meri kutsuu häntä hyvin vahvasti. Toisaalta hyvin arkisetkin asiat vetävät puoleensa ja hän näkee niissä yksityiskohtia, jotka jäävät ilman kameraa näkemättä. Kameran ulkoiluttamisen lisäksi mukana kuvauskaverina on usein lasipallo, joskus useampiakin.   

Espoon Suomenojan lintualtaalla käynti imaisi hänet mukaan lintujen maailmaan. Viime kesä olikin varsinainen jännitysnäytelmä, kun hän sai seurata Mustakurkku-uikun pesintää lähietäisyydeltä. 

Ursula on ollut perustamassa Karakallioon Kara-Kameroita 1996. Voimme olla ylpeitä siitä, että meillä on aktiivisessa toiminnassa paljon naisia tällä ukkovaltaisella alalla. 

Näyttelyssä esillä olevat kuvat ovat kohtaamisista vuodelta 2022. 

Ursulan luontokuvia löydät Instagramista  @ruusaursula ja Facebookista “Kamera kuin kaulakoru”

Vesielementti

Tule katsomaan!

Näyttelylippu ja ääniopastus 13/8 €
Lipunmyynti ennakkoon verkkokaupastamme

Muistathan, että pääset kaikkiin Haltian näyttelyihin Museokortilla maksutta!

Museokortti logo
Luontovalokuvia työn äärellä

This post is also available in: FI SE